BrabantZorg Expertise

BrabantZorg Expertise

 

De behandelaars van BrabantZorg Expertise zijn specialisten op het gebied van complexe gezondheidsproblemen bij het ouder worden. BrabantZorg Expertise bestaat uit diverse behandelaars die u ondersteuning bieden op het gebied van behandeling, begeleiding en/of consultatie.
Deze ondersteuning bieden wij u in uw thuissituatie.

U werkt samen met onze behandelaars aan bijvoorbeeld herstel na ziekte, revalidatie, weerbaarheid en/of het behoud of vergroten van de zelfstandigheid. Het uitgangspunt van de behandelingen is dat de kwaliteit van uw leven toeneemt. U wordt actief betrokken bij het opstellen van uw eigen behandelplan. Daarnaast werken onze behandelaars nauw met elkaar samen waardoor de behandelingen goed op elkaar worden afgestemd. Hierdoor krijgt u de behandeling en begeleiding die zorgvuldig op uw wensen is afgestemd.

Binnen het Gezondheidscentrum MuzeRijk kun u terecht bij de volgende behandelaars van BrabantZorg, waarna zij de zorg bij u thuis leveren:

• Fysiotherapeuten • Ergotherapeuten • Logopedisten • Diëtisten

Samenwerking met netwerken
Om kwaliteit te garanderen zijn onze behandelaars aangesloten bij diverse netwerken zoals Samen in Zorg, Ketenzorg PG, ParkinsonNet, Ketenzorg CVA en MS Netwerk, Netwerk Palliatieve Zorg en NAH samenwerkingsverband. Dit betekent dat er intensief wordt samengewerkt met alle deelnemers van deze ketenzorg en netwerken zoals specialisten van het ziekenhuis, huisartsen en collega behandelaars/ zorgverleners. Ook kan er overleg plaatsvinden in regionale samenwerkingsverbanden. Binnen het Gezondheidscentrum MuzeRijk werken we samen met de partners van het Gezondheidscentrum. Op deze manier kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Vragen?
Voor meer informatie over onze diensten of om in contact te komen met (een van) onze behandelaars kunt u contact opnemen met onze Klantenservice.

Klantenservice BrabantZorg
Telefoon: (0412) 62 26 78
E-mail: klantenservice.veghel@brabantzorg.eu

Website: www.brabantzorg.eu